Biedt aan

Adviezen

Jan van Wezel heeft in de afgelopen decennia veel kennis en ervaring over wonen, stedelijke vernieuwing en wijkaanpak, opgebouwd. In adviezen wordt deze kennis en ervaring verbonden met de actualiteit. Samenwerken tussen bewoners, overheid, onderwijs, ondernemers en overig, waaronder corporaties, is in vele variëteiten aan de orde.

Conceptueel

De kennis en ervaring en actualiteit leidt tot nieuwe concepten. Maatschappelijke effecten staan meer centraal, verantwoordelijkheid komt in evenwicht met zeggenschap en korte en lange termijn worden verbonden. Operationele concepten zijn: samenhang in aandacht voor wijk of dorp en kleinschalig wonen welbevinden zorg.

Hulpmiddelen

Jan van Wezel Advies werkt met een variëteit aan hulpmiddelen. Denk aan het verzamelen, betekenis geven en overdragen van kennis over inhoud en proces, maar ook het maken van berekeningen over exploitaties en werkvormen ter voorbereiding van besluiten. De hulpmiddelen zijn op maat gemaakt voor bewoners en samenwerking met partners.

Management

Proces-, project- of programmamanagement hebben een eigen werkvorm om activiteiten tot uitvoering te brengen. Er is een startpunt en een gewenst eindresultaat. De weg hoe daar te komen ligt vast of wordt nog gezocht. Jan van Wezel is inzetbaar als adviseur, begeleider of manager.

©2019. Design and development by 7days2go.com